dilluns, 16 de maig del 2011

Avui faig un any!!

Segons els nostres càlculs, la ratota negra avui fa un any!! avui o ahir o demà... no ho sabrem mai!
Bé! Per una vegada que tenia la entrada guardada i preparadeta per penjar el dia concret... toooma! Va i es penja absolutament el Blogger... ja és mala sort!!
Va sortir als diaris i tot! Clic

Així que em toca refer la feina, tornar a buscar les fotos... però que la Nina faci un any ja s'ho val!!
a més mireu que curiós! l'Esther ens la va portar a casa un dimarts 13 amb dos mesets i va fer l'any un divendres 13 jiji molt digne d'una gata negra.

És ja una doneta, fa el mateix tamany que la Lisa, amb el cap més petitó però el mateix pandero!
Està molt divertida, és una mica dispersa i tot i que ja no és un cadell fa les mateixes marranades perseguint la Lisa i fent-la emprenyar, corrent i saltant sense mirar gaire on caurà...
 Tampoc ha deixat de tafanejar per la finestra

Té manies com mirar-se l'ordinador a veure si s'obre la safata dels CDs, li té una mania!! i clar... la fem rabiar expresament per que... que voleu que us digui! és massa divertit per deixar-ho passar!
 Aquí se li nota una mica la rapadeta de l'operació
Com us deia... ja és una doneta, així que com a amos responsables l'hem portat a esterilitzar, compromís pres amb FAADA al adoptar-la , l'operació va ser molt poc invasiva gràcies a l'equip de Delphis i res... la Nina va passar mala nit... però pel matí ja estava com una rosa i la ferida ha curat molt bé. Sembla mentida com costa que torni a crèixer el pel!!
Qué més fa? Doncs es penja de la cortina, treu el velcro de la funda del sofà, corre a pujar-se a les cadires quan has de posar les estovalles (crec que li fa gràcia veure-les caure sobre seu, com la taula és de vidre), amaga les joguines als llocs més estranys!
Aquest moble a patit 4 gats... i li va arribar l'hora, al treure'l vam trobar un munt de tresors a sota!!

Ara li guardem a la "casona" i ella les treu! No sabeu el goig que fan totes juntes! un munt de pilotetes, ratetes, gometes i paperets de colors! Els paperets són cosa de la Lisa, és una lladragota, cosa petita que deixis fora de lloc... se la fa seva.


Les joguines es van allunyant i repartint per tota la casa... fins que li tornem a ficar dins... i tornem a començar la gresca :P

Sempre pendent de la Lisa i buscant-la, fins que l'altra se'n farta

I poc a poc, també cada vegada més pendent de nosaltre :)
Em fa gràcia quan es deixa el cul més amunt que el cap!

Mmmm! Sembla que això li agrada!
Està guapa, eh? I farta de fotos jajaja així que per avui, ja estem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada