dijous, 25 de novembre del 2010

6 mesos!!!

La Nina ha fet 6 mesos, dissabte 13!!!
Si... vaig tard... però es que hem estat liats! entre altres coses... ara tenim un forat al sostre del bany, però això ja es història per un altre blog jajajja

Parlem de les nenes:
La veritat es que últimament no es veu tan canvi físic en ella, segueix estan llarga i prima, però ja no tan prima.
Segueix jugant però cada dia un pel més calmada i carinyosa... més carinyosa! No podia somiar res millor! tenim bromes diaries, ja se sap que els gats son de costums i la veritat es que espero el moment "ara m´has de fer mimitos" amb més ganes que ella :_)
No li agrada posar-se sobre la gent però et busca per posar-se al costat i si l'agafes no protesta, sempre que no abusis jeje, i si passa la Lisa, fugirà de tu per anar amb ella! No ho dubtis! No hi ha al món res més interessant per ella que el que faci la Lisa.
La Lisa està molt juganera, menys quan l'atabala la Nina... per que no us penseu que ha deixat de jugar eh? Que segueix sent una joveneta! Juguen les dues amb les joguines i la Nina juga a perseguir, atacar i emprenyar la Lisa. A vegades l'espera darrera la porta a que vingui pel passadís per saltar-li a sobre però el més divertit es quan salta del sofà a sobre d'ella en plan suïcida, no sé, deu pensar que vola jiji tot i que el més segur es que no sigui concient... com quan corre sense mirar o sense pensa i zas! es dona cada cop de cap!
Abans i després:
Nina a l'agost

Nina el 25 de novembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada